Vloerbedekking

Tapijt is weer mode. Had tapijt jarenlang een slecht imago, blijft het tapijt anno nu langer mooi en gaat ook langer mee.
In het eigentijdse interieur waar comfort, sfeer en acoustiek een belangrijke rol spelen, kunt u met tapijt mooie en warme combinaties realiseren.
Hemi Gordijnadvies levert een goed tapijt met een lange levensduur en kan op basis van afschrijving de vergelijking met een tegel- of parketvloer aan. De jaren 70 en 80 zijn weer helemaal terug en dat zie je aan de kleuren, bruin, koraalrood, paars, lila antraciet, olijfgroen en rood zijn enkele speerpunten uit het nieuwe modebeeld. Ook het gebruik van zgn. insets wordt steeds vaker toegepast en kan een extra dimensie geven aan uw interieur.

Bel of App Hemi Gordijnadvies voor een afspraak bij U thuis 06 53 89 16 82

Een goed tapijt geeft u dat echte ‘thuis’ gevoel. Het geeft warmte, textuur en persoonlijkheid, terwijl het sterk genoeg is om de dagelijkse slijtage aan te kunnen.
Sommige vloerbedekkingen passen beter in de ene ruimte dan een andere,   dus als u zich aan het oriënteren bent op tapijt, houdt dan rekening met welke soort vezel , textuur en stijl het beste past in uw huis en in de ruimte waar het tapijt moet komen.

Hemi Gordijnadvies alles in 1 hand: adviseren, opmeten, stofferen, confectioneren, leggen, monteren en ophangen.