Raamdecoratie

Met de vele soorten raambekleding is een huis zo in te richten zoals U het graag ziet.
In ons assortiment zijn onder andere rolgordijnen, duo rolgordijnen en vouwgordijnen om licht en inkijk te regelen.
Hemi Gordijnadvies  heeft ruim 20 jaar ervaring in raam decoratie.
Met onze kennis in raambekleding zijn we in staat om elke woning of project sfeervol in te richten.

Met raamdecoratie creëer je sfeer in huis en regel je praktisch de lichtinval, zon en privacy. Zó ben je elke situatie in huis de baas. Ook kun je de zon buiten houden door te werken met aluminium of houten jaloezieën of zachte textiel shades. Met paneelgordijnen en raam dividers kun je je raam verticaal of horizontaal in vlakken indelen. De vlakken schuiven voor elkaar waardoor je zelf kan bepalen hoeveel vlakken er voor een raam zichtbaar zijn. Dat je zo de doorkijk en licht kunt reguleren en de gewenste sfeer in je ruimte kunt bepalen spreekt voor zich.

Elk interieur heeft zijn stijl en raambekledingen welke je helemaal naar jouw wens kunt samenstellen  zodat deze optimaal voor je raam hangen. Elke soort raambekleding heeft een andere uitstraling en geeft je interieur een ander gezicht. Denk ook aan een goede akoestiek in huis. Raam bekleding is geluiddempend. Hierdoor versta je elkaar beter, is het geluid zachter en daardoor woon je prettiger.

Wij werken uitsluitend met A-merken en producten. Daarnaast volgen we de trends en innovaties op de voet zodat we u altijd het meest actueel kunnen adviseren.

Naast de kwaliteit van de toegepaste producten is het vakmanschap van de stoffeerder even  belangrijk (zo niet belangrijker). Daarom werken wij bij Hemi Woonadvies uitsluitend met professionals die hart hebben voor hun vak, flexibel zijn en beschikken over de nodige ervaring en expertise.

Hemi Gordijnadvies, wat kunnen wij voor U verzorgen?

  • Het leggen van Tapijt, Tapijttegels, Linoleum, Vinyl, PVC.

  • Laminaat en  Lamelparket

  • Vitrage, Gordijnen, Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Paneelgordijnen

  • Stoffering van trappen

  • Traplopers

  • Shutters

  • Binnen zonwering

  • Horren

  • Meubel stoffering

Ik wil graag informatie of een afspraak;
Bel of App 0653 8916 82

Hemi Gordijnadvies alles in 1 hand: adviseren, opmeten, stofferen, confectioneren, leggen, monteren en ophangen.