Meubelstoffen

Dat klasse en kwaliteit hoog in het vaandel staan is bij elke door Hemi Woonadvies nieuw gestoffeerde stoel, bank of fauteuil terug te zien.

Alle werkzaamheden met meubelstoffen laat Hemi Gordijnadvies op authentieke wijze herstellen zoals: de singels, de nageltjes kop-aan-kop, het crin en de veren. Ook voor leerreparaties is Hemi Gordijnadvies het juiste adres.

Is het zinvol om mijn bank of stoel te laten stofferen?

Bij een kwaliteitsmeubel:  (stoel vanaf 750 euro, bank vanaf 2000 euro). Is het in vrijwel alle gevallen goedkoper om uw stoel opnieuw te laten stofferen.  Indien uw kussens slap zijn geworden kunt u de vulling eenvoudig vervangen. Uw stoel of bank zit weer als nieuw. Ook vaak eenvoudige reparaties doen u stoel of bank weer als vanouds zitten.

Wij laten U de vele meubelstoffen mogelijkheden van topmerken bij U thuis zien. Zo kunt U optimaal beoordelen wat de juiste meubelstof voor U is.

U vindt bij Hemi Gordijnadvies een grote collectie betaalbare meubelstoffen. Onze meubelstoffen zijn van goede kwaliteit, meestal Nederlands fabricaat en worden ook gebruikt door grote meubelfabrikanten. De kwaliteiten zijn meestal voor langere tijd in onze collectie en zolang ze geproduceerd worden, zijn ze via ons altijd na te bestellen. Verder hebben we een aantal kwaliteiten imitatieleer in meubelkwaliteit. Wist u dat u bij het aanschaffen van nieuwe meubels vaak zelf de stof kunt aanleveren? Dat kan veel geld schelen. Als leidraad vindt u bij iedere meubelstof een overzicht van benodigde stof per model.
Voor advies kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Toepassingen

Let er op bij de keuze van de juiste meubelstof dat u een geschikte kwaliteit kiest. Zo zitten er verschillen in kwaliteit voor bijvoorbeeld woonkamer gebruik of intensief woonkamer gebruik. Deze waarden staan bij al onze producten aangegeven bij de specificaties.

Ik wil graag informatie of een afspraak;
Bel of App 0653 8916 82

Hemi Gordijnadvies alles in 1 hand: adviseren, opmeten, stofferen, confectioneren, leggen, monteren en ophangen.