Plissé

Plissé gordijnen van Hemi Gordijnadvies zijn een unieke uitvoering van plissé gordijnen. Ze hebben een groot voordeel ten opzichte van andere raamdecoratie: ze zijn verkrijgbaar in een ‘top down bottom up’ variant. Daardoor kunt u de gordijnen zowel van onderen als van bovenaf openen en de privacy in huis helemaal zelf bepalen. Zo kunt u alleen een gedeelte van het gordijn in het midden van uw raampartij dicht doen om inkijk te voorkomen, maar vanaf de bank wel lekker naar buiten kijken. Of u sluit het gordijn alleen op de gedeeltes waar (te) felle zonnestralen naar binnen vallen; staat de zon laag? Dan kunnen de Plissé gordijnen naar beneden. Ideaal voor in de woonkamer.
Plissé gordijnen zijn erg licht en daarmee ook geschikt voor grotere breedtes.

Plissé  gordijnen van Hemi Gordijnadvies zijn plissé gordijnen die een aantal extra eigenschappen hebben. En dan doelen we met name op de twee lagen stof met daartussen een unieke honingraatstructuur, waardoor ze een goede isolerende werking hebben. Plissé gordijnen zijn zacht, duurzaam en energiebesparend. In de zomer houdt u de warmte buiten de deur, in de winter juist lekker binnen. Comfortabelere en handigere raamdecoratie vindt u nergens. Een Plissé gordijn is bestand tegen vocht en condens. Dit maakt Plissé ook erg geschikt voor badkamers en keukens.

Naast energiebesparing hebben Plissé gordijnen nog veel meer voordelen. Zo zijn ze veilig en eenvoudig te bedienen en zijn ze ook verkrijgbaar voor woningen met minder standaard vormen. Bijvoorbeeld ronde of driehoekige ramen, serres en erkers of ‘gewone’ ramen die geen standaardafmetingen hebben. Ook voor lichtkoepels en draai-, kiep- en kantelramen zijn Plissé gordijnen geschikt. De gordijnen kunnen aan de kozijnen bevestigd worden en bewegen dus gewoon met het raam mee. Of de kozijnen nu van hout, kunststof of aluminium zijn, dat maakt niet uit. Het fijne bovenbakje van Plissé gordijnen is zelfs op een glaslat te monteren. Geen huis is hetzelfde, dus dat geldt ook voor Plissé gordijnen. Plissé is verkrijgbaar in licht doorlatende en verduisterende stoffen en geven iedere woning een prachtige, strakke uitstraling.

Ik wil graag informatie of een afspraak;
Bel of App 0653 8916 82

Hemi Gordijnadvies alles in 1 hand: adviseren, opmeten, stofferen, confectioneren, leggen, monteren en ophangen.