Horren

Wilt u altijd kunnen genieten van frisse lucht? Dat kan met de horren van Hemi Gordijnadvies. Na een warme zomerdag, als de temperatuur buiten is gedaald, is er niets fijner dan uw huis te laten luchten met koele lucht. Helaas ontkomt u er niet aan dat insecten dan uw huis binnendringen. Vliegen dragen veel bacteriën met zich mee, die zich dan verspreiden over uw spullen. Dit is onhygiënisch. Daarnaast zit u ook niet te wachten dat een mug uw nachtrust verstoort.

De voordelen van een Hor

De horren van Hemi Gordijnadvies houden op een diervriendelijke manier de insecten tegen, waardoor u geen last heeft van ongedierte in uw woning. Maar een hor biedt nog veel meer voordelen.

Hoge kwaliteit

Onze horren zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Ze hebben daardoor een lange levensduur. Het frame is gemaakt van een stevig aluminium, waardoor de hor bijna onverwoestbaar is.

Op maat gemaakt

We werken met professionele systemen, die u geheel kunt afstemmen aan uw wensen. Bij Hemi Gordijnadvies bestelt u horren op maat en u heeft keus uit een groot assortiment aan kleuren. Op deze manier sluit de hor perfect aan op uw woning. We hebben zowel hor-deuren als inzet horren voor ramen.

Montage

Wij monteren de horren voor U.
Daarna  kunt u de horren heel eenvoudig zelf plaatsen. Dit is heel praktisch, omdat u horren alleen in de zomermaanden nodig heeft. De overige maanden kunt u de spullen opbergen, waardoor ze schoon blijven en langer mee gaan.

De beste keus

De horren van Hemi Gordijnadvies zorgen ervoor dat u de hele zomer van een fris en door-gelucht huis kunt genieten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over ongedierte in woning. Op deze manier kunt u leven met comfort.

Informatie gewenst of heeft u een vraag over horren?
Bel of App Sem Dijkers:  06 145 53 005

Wij werken uitsluitend met A-merken en producten. Daarnaast volgen we de trends en innovaties op de voet zodat we u altijd het meest actueel kunnen adviseren.

Naast de kwaliteit van de toegepaste producten is het vakmanschap van de stoffeerder even  belangrijk (zo niet belangrijker). Daarom werken wij bij Hemi Woonadvies uitsluitend met professionals die hart hebben voor hun vak, flexibel zijn en beschikken over de nodige ervaring en expertise.

Hemi Gordijnadvies, wat kunnen wij voor U verzorgen?

  • Het leggen van Tapijt, Tapijttegels, Linoleum, Vinyl, PVC.

  • Laminaat en  Lamelparket

  • Vitrage, Gordijnen, Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Paneelgordijnen

  • Stoffering van trappen

  • Traplopers

  • Shutters

  • Binnen zonwering

  • Horren

  • Meubel stoffering

Hemi Gordijnadvies alles in 1 hand: adviseren, opmeten, stofferen, confectioneren, leggen, monteren en ophangen.